torsdag 19 maj 2011

Lyckad mammaträff!

Har haft en jättehärlig "mamma-dag" idag! Mammaträffen var jättelyckad och alla barnen fick prova på Jogolino och fick även med sig hem. Iris var helt slut efteråt, hon fick ju vara "storasyster" till fem småpluttar på samma gång! Hon fattade speciellt tycke för lille F. Hon läste bok för honom och ville lära honom att klättra i trappan, hihi! Sen har hon pratat om honom hela eftermiddagen.

I eftermiddags var vi som sagt på församlingshemmet och det var supermysigt som vanligt. Känns så tråkigt att det är sista gången nästa vecka... Iris fick plantera solrosfrön i sin kruka som hon målat där. Hon vattnade jätteduktigt när hon kom hem och sen har hon sprungit stup i kvarten för att titta om blomman kommit än, min söta tös! Ska titta efter lite vad vi har för fröer hemma sen innan och kanske köpa lite nytt, så får vi plantera i vårt lilla växthus sen. Tycker det är extra roligt med kulturarvssorter och allra helst ekologiska!

Nu är det snart läggdags här hemma och sen ska jag göra en uppgift i Akut omhändertagande innan det är dags att hålla kväll själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar