fredag 15 juli 2011

Pretended twins

Häromdagen fick vi finbesök! En klasskompis från gymnasiet kom och hälsade på. Hon bor numera i Stockholm med sambo och barn, men var och hälsade på hemma nu på semestern. Vi har inte haft kontakt på ett bra tag, men det är ju roligt att ses igen, speciellt nu när vi båda har barn!

Det är ganska kul faktiskt. Folke och Jack föddes på samma dag. De hade sina halvårskontroller på samma dagar och då vägde de exakt lika mycket och var exakt lika långa. De har dessutom haft samma problem med luftvägarna, magen och dålig viktuppgång. Som tur är så har båda blivit bättre i sina luftrör nu, precis samtidigt det med! Lite roligt är det faktiskt, att de är så lika!

Folke och Jack

Jag gav upp med kameran ganska snabbt. Att fota två härjande 1-åringar är inte det lättaste... Som tur är så älskar Iris att gå runt och knäppa med kameran och ibland får hon till riktiga guldkorn! Hon är så himla duktig, fast att hon inte ens är 3 år än och det är så roligt att se världen genom hennes ögon! Här kommer två foto av alla fina som hon tog.

Jack skuttar på kaninen med sin pappa


Folke snyftar hos mamma...

Iris fotar ofta Folke när han blir ledsen... Jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag antar att hon blir så berörd av det. På ett vis är det ganska fint. Man tar ju inte de fotona själv för man har ju alltid fullt upp med att trösta, men visst är det ändå fint på sitt sätt, ett litet barn som söker tröst hos sin mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar