lördag 17 december 2011

Det finaste man har...

Idag har varit en sådandär underbar dag som man har då och då! Fick lite lagom sovmorgon till vid 8-tiden av barnen. Vid frukostbordet insåg vi att vi inte hade några planer ALLS idag, vilket typ aldrig händer en helg annars! Ganska snabbt bestämde vi oss för att ta en sväng in till Malmö för att äta någon god lunch och gå på Malmö Museum.

Vi packade in oss i bilen och åkte iväg. Först gick vi en vända på stan. Riktigt mysigt såhär vid jul, och skönt att redan ha julklapparna klara så att man slapp armbåga sig fram bland alla andra som började bli stressade över det! Sedan blev det lunch på Graffiti Café. Två bakade potatisar, en med bacon/skinkröra och en med crabsticksröra. Hiss av Folke, diss av Iris! Iris ville ha en Päron-Mer med sugrör. Det fanns Päron-Mer på flaska och Blåbär/Hallon-Mer med sugrör. Hon valde det sistnämnda, uppenbarligen var det sugröret som var det viktigaste!

Sen var det dags att utforska museet! Det var första gången vi var på museum med Iris och hon tycket det var JÄTTEROLIGT! Folke var kanske inte lika road, men höll sig ändå hyfsat lugn. Roligast av allt var ju alla fiskar, kräldjur och nattdjuren, men de uppstoppade djuren gick också hem. Nästa gång tar vi nog teknik- och sjöfartsmuseet istället för vi hann inte med båda idag.

Iris hade sin kära kamera i högsta hugg. Det är så underbart att se henne promenera runt i sin egen lilla värld och fotografera det som är kul och viktigt för en treåring!


Förväntansfull tös

Inte lika förväntansfull påg...

Kameran i högsta hugg!

Sjöstjärnan var lite läskig, men det gick bra i mammas knä!

Lite kul var det i alla fall

Ännu mera fotografering

Mina fina pågar!

Rockan blev en riktig favorit!

"Den är inte riktig mamma!"
Fast det lät mer som att hon skulle övertyga sig själv än mig!

Nu sover lilltösen över hemma hos sin farmor och farfar så jag har tyvärr inte hennes kamera här, men jag ska ta och visa hennes egna bilder sen någon gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar